Magyar termék
Magyar termék

postai csomag képe

 
HWD-02B Hangvezérlésű programozható GSM termosztát. A készülék Napi/Heti programmal ellátott ,fagyveszélyt jelző telefonról hívható-állítható a telefon gombjai és hangüzenetek segítségével. Ezen kívül igény esetén illeszthető hozzá az összes újabb vezeték nélküli érintőgonbos kezelő vagy külső vezérlő is. Minden beállított adat áramszünet ellen védett. A berendezésekre a hdw-02a kivételével 7 év teljes körű csere garancia vonatkozik.

 

Kuhn István
Tel: +36-20-923-7560
mail: kuhn.istvan@hwdev.hu

 

HWD-05 Vezeték nélküli vevő egység HWD-02B GSM termosztáthoz Az egységet a kazán mellé lehet felszerelni így a szobában felszerelt GSM termosztát és a kazán között nem szükséges vezetékes kapcsolat. bekötési vázlat itt..

Ha a készüléket jó térerővel rendelkező helyre szereli,úgy a beépített antenna is elegendő. Amenniyben gyengébb a térerő vagy változó a beszerelés helyén úgy a külső antenna használata ajánlott. GSM termosztáthoz mágnestalpas antenna.
HWD-10A Több színben és formában elérhető exkluzív kivitelű egyedi formatervezett kezelő egység. A típus és formaválaszték megtekinthető itt.. a választott előlaptól függően.

 

Minden keret zöld színű számlappal is rendelhető. Nagyításért kattintson az alábbi képre.

Barna bőrTitánium Kék Gyöngyház

A működtetéshez még szükség van egy SIM kártyára: Ezt bármelyik mobilszolgáltatónál beszerezheti célszerűen feltöltőkártyás változatban. A termosztát mobil egysége kártyafüggetlen így minden bel és külföldi szolgáltató kártyáival kiválóan működik. Feltöltéssel működő kártya esetén érdemes a lejárati idő figyelembe vételével hosszabbítani a telefonszám egyenlegét mert így a feltöltött összeg halmozódik és ez később lebeszélhető az adott telefonkártyáról.

 

Szobatermosztát színválaszték

GSM termosztát

 

 

GSM termosztát vezeték nélküli vevő egység

Vezeték nélküli vevő -nagyításért kattintson a képre-
 
 

Minden változat rendelhető postai úton csomagküldéssel: A csomag átfutási ideje egy nap minden esetben. Ennek díjai:

50.000.-Ft. csomag értékig utánvéttel 50.000.-Ft. csomag értékig előre utalással 50-100.000.-Ft. csomag értékig utánvéttel 50-100.000.-Ft. csomag értékig előre utalással
Csomag átvétele
1.440.-Ft.
1.090.-Ft.
1.780.-Ft.
1.090.-Ft.
Háznál
840.-Ft.
490.-Ft.
1.180.-Ft.
490.-Ft.
Csomag automatánál

 

MAgyar Posta Zrt.